Wavin Yerden Isıtma Ürünleri ile, Türkiye’nin En Büyük Kentsel Dönüşüm Projelerinden Biri Olan Fikirtepe Projesinde Çözüm Ortağı Oldu

İstanbul, mega şehir kimliğiyle birçok kentsel dönüşüm projesine ev sahipliği yapmaktadır. Bu projeler arasında en prestijli ve büyüklerinden biri olan İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Wavin, yerden ısıtma ürünleri ile çözüm ortaklarından biri oldu.

Yaklaşık 2.5 yıldır devam eden ve üst sınıf niteliğindeki dev projede, Torkam İnşaat’ın yüklendiği 760 dairenin çözüm ortağı olan Wavin, projeye komple ürün hizmeti sunuyor. Proje kapsamında yerden ısıtma için gerekli olan tüm ürünler -straforlar, borular, kollektörler, oda termostatları ve aktüatörler – uçtan uca Wavin tarafından sağlanıyor. Wavin aynı zamanda İstanbul’da yer alan depolarından zamanında ve eksiksiz teslimat yapılarak projenin iş takviminde ilerlemesine katkı sağlıyor.

Yerden ısıtma sistemi seçim sebepleri:

Fikirtepe Kenstsel Dönüşüm projesi, benzer projeler ile birlikte değerlendirildiğinde üst sınıf bir kentsel dönüşüm projesi olarak tanımlanabilir. Bu tür bir projede konutun içinde yaşayacak kişilerin konforu ve mekan değerlendirmesi çok önemlidir. Konfor şartları, enerji verimliliği ve mahallerde yer kaplamayan bir sistem olması nedeniyle bu projede yerden ısıtma sistemleri tercih edildi. Aynı zamanda, yerden ısıtma sisteminin homojen bir yapıya sahip olması da tercih sebepleri arasında yer almaktadır. 

Bu büyük projede neden Wavin ürünleri tercih edildi? Güvenlirlik kalite ile buluşuyor.

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Fikirtepe gibi bir çok etmenin bir arada bulunduğu girft bir projede doğru zaman ve maliyeti yönetmek için güvenilir bir ortak en önemli etmenlerden biriydi.

Wavin, yerden ısıtma ürünleriyle Avrupa standartlarında üretim yaparak dünya da büyük projelerde yer alıyor. Wavin’in yüksek kalitedeki ürünleri, proje esnasında çalışma ve uygulama süreçlerini en verimli şekilde gerçekleştirmeye olanak sağlayarak verimliliğin artmasına yardımcı olur. Ayrıca profosyonel proje ekibi sayesinde Wavin, proje öncesi ve sonrası destek hizmetleriyle oluşabilecek engeller minimize eder veya oluşan sorunları hızlı bir şekilde çözer. Wavin’in İstanbul’da bulunan depolarından hızlı teslimat ve destek projelerin iş akış süreçlerinde önemli bir destek etkendir. Bütün bu bağlamlar ele alındığında Wavin bu büyük projede kusursuz hizmet anlayışı ile seçilen çözüm ortağı olmuştur. Proje ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayarak linki ziyaret edebilirsiniz.

Kaliteli ürün kullanımı iş akşının aksamasını önleyerek öngörülemeyen maliyetleri azaltır!

Kullanılan ürünün kalitesi, inşaat sektöründe büyük bir öneme sahiptir. Kullanılan ürün kalitesi sadece konutlarda yaşayacak kişileri değil proje firmalarını da doğrudan etkileyen bir faktördür.  Kaliteli ürünlerle iş akışında geri dönüşsüz işler yapılması, işin ilerlemesi ve diğer disiplinlerin eksiksiz ve zamanında devam etmesi için hayati önem taşır. Ürün kalitesi ne kadar yüksekse, geri dönüşlü iş yapma ya da işlerin aksama oranı o kadar az olur. Ürünün devreye alınması, servisi ve uygulama sırasında yaşanabilecek hataların zamanında giderilmesi, şantiyelerdeki çalışma sistemine olumlu şekilde yansır. Kullanılan kalteli ürün farklı disiplin uygulamaları arasında senkron bozmaz, iş aksaması ya da geri dönüş sayısını azaltır. Böylece proje firmaları etkin zaman ve bütçe yönetimi yaparlar. 

Türkiye’nin en önemli kentsel dönüşüm projesinde çözüm ortağınızın çok iyi olması gerekiyor’ 

1955 yılında Hollanda’da kurulan Wavin yıllarca pek çok inovatif ürün üreterek sektörünün lider oyuncularından olmuştur. Son yıllarda atağa kalktığı yerden ısıtma ürünlerde geniş gamda hizmetleri ve standart belgeli ürünleri ile son dönemlerde büyük projelerde çözüm ortağı olarak yer almaktadır. Hem ürün kalitesi hem de profosyonel ekibi ile proje firmaları ile her adımda yer yanyana yer alan Wavin bu alandaki en iyi çözüm ortaklarından biridir.  

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram