TUBLEX A.Ş. Yeni Satış Müdürü Emrullah Gökçen Oldu

Yangından korunum sektöründe,  2019 yılından itibaren sprinkler ve sprinkler hortumları  ürünleri için ticari faaliyetlerini başarıyla sürdüren TUBLEX A.Ş., yeni satış müdürü olarak Emrullah Gökçen‘i atadı. Gökçen, 28 Mayıs 2024 itibarıyla görevine başladı.

Emrullah Gökçen, sektörde 16 yılı aşkın bir süredir satış ve pazarlama deneyimine sahip. Daha önce çeşitli ulusal ve uluslararası firmalarda görev alan Gökçen, stratejik satış yönetimi ve müşteri ilişkileri konusundaki uzmanlığıyla tanınıyor. Tublex’teki yeni görevinde, firmanın satış stratejilerini geliştirmek ve müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla çalışacak.

TUBLEX A.Ş. Genel Müdürü Erimhan Çakır, “Emrullah Gökçen’in geniş deneyimi ve sektöre hakimiyeti ile Tublex’in satış operasyonlarına önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Yakın gelecekte üretimine başlayacağımız yeni ürünlerimizi Gökçen’in liderliğinde, müşteri odaklı yenilikçi çözümler geliştirmeyi ve pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz,” dedi.

TUBLEX A.Ş. Satış Müdürü Emrullah Gökçen ise yeni göreviyle ilgili heyecanını şu sözlerle dile getirdi: “Tublex gibi saygın ve yenilikçi bir firmanın parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ekibimizle birlikte çalışarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve firmanın büyümesine katkıda bulunmak için sabırsızlanıyorum.”

TUBLEX A.Ş., yeni satış müdürüyle birlikte, özellikle yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda büyüme stratejilerini hızlandırmayı ve sektördeki lider konumunu güçlendirmeyi hedefliyor. Firmanın yeni dönemdeki satış stratejileri ve hedefleri, sektörde büyük bir merakla bekleniyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram