Servis ve Hizmetlerde Mükemmeliyetin Kaynağına Yolculuk: Standart Pompa Servis Toplantısı

Standart Pompa, müşteri memnuniyeti ve güler yüzün kaynağı olan servisleri ile 24 Mayıs’ta Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’de buluştu.

Kalite anlayışımız, ürün teslimi ile sonlanmıyor; S Plus Bakım Hizmeti, Enerji Etüdü gibi hem ürünlerimiz hem de dünyamız için sürdürülebilir hizmet anlayışına sahibiz.

Standart Pompa marka kültüründe yer alan sürdürülebilir hizmet anlayışının altının çizildiği konuşmada; dijital dönüşümün her an kendini yenileyerek aktığı günümüzde, Standart Pompa’nın odağında da uçtan uca iletişimin olduğu vurgulandı. Bu amacın en önemli ve değerli kanalının ise satış sonrası hizmetler ve servis ekipleri olduğu belirtildi. 

Başarıya yürüdüğümüz yolda en değerli desteğimiz servislerimizin sahadaki çözüm odaklı yaklaşımları

Keyifli anlarla devam eden etkinlikte, Türk pompa sektöründe, tasarım ve üretim açısından büyük emek ve yatırım gerektiren yeni projeler konuşuldu. Cirodaki %50’lik payıyla marka açısından çok kıymetli olan geçmiş benzer projelerle Standart Pompa referansları içinde yüksek katma değere sahip ürünlerin başarısında ve markaya olan güvenin artmasında, teknik destek ekipleri ile servislerin çözüm odaklı ve işinde uzman olmalarının önemli rolüne dikkat çekildi.

Hedef: İleri!

Etkinliğin bir sonraki konusu ise, gelecek yatırımları ve planları oldu. Yeni ürünler tanıtıldı, sektörel olarak derinleşilecek hedefler belirlendi. Cengiz Ferhat Altay moderatörlüğünde, Standart Pompa’da insan odaklı iletişimin ustaları olan servislerin, dilek ve beklentileri konuşuldu.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram