Doğu İklimlendirme, Eti Kraker Fabrikası’na Özel Ürettiği Klima Santralleri ile HVAC Standartlarını Yükseltiyor

İzmir merkezli havalandırma ve iklimlendirme ekipmanları üreticisi olan Doğu İklimlendirme, köklü geçmişi ve sürekli yenilikçi yaklaşımıyla sektördeki başarısına bir yenisini daha ekleyerek, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Eti Kraker fabrikasının tercihi oldu.

1999 yılında faaliyete geçen ve bugün Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri haline gelen Doğu İklimlendirme, Eti Kraker Fabrikası’na özel olarak geliştirdiği klima santralleri projesiyle de sektörünün standartlarını yükseltiyor ve müşterilerine özel çözümler sunuyor.  Bu proje kapsamında Eti Kraker fabrikasının ihtiyaçlarına özel olarak geliştirilen DKS Klima Santralleri, geniş debi aralığı ve çeşitli kullanım amaçlarına uygun olarak tasarlanarak, müşterilere yüksek performans ve enerji verimliliği sunmayı hedefliyor.  

DKS Klima Santralleri, modüler yapılı olup, farklı izolasyon seçenekleri ve çift cidarlı panellerle güçlendirilmiş bir yapıya sahip olarak üretilebilmektedir. Doğu İklimlendirme bu devasa proje kapsamında toplamda 11 adet klima santralini, farklı hava debi kapasitelerine sahip olarak projeye entegre edilmiştir. Bu santraller arasında 40.000 m³/h  –  20.000 m³/h hava debileri aralığında, G4+F7 filtreli taze hava santralleri yer almaktadır. Bu özel tasarım santraller, yüksek performansları ve filtreleme özellikleriyle fabrikanın ihtiyaçlarını karşılamak üzere optimize edilmiştir.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram