AirBy, EGYPT HVAC-R Expo 2024 Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü

HVAC ve Ekolojik cihazlar üreticisi AirBy, 13 – 15 Mayıs 2024 tarihlerinde Kahire’de EIEC Fuar Merkezi’nde düzenlenen EGYPT HVAC-R Expo 2024 Fuarı’na katılımıyla büyük ilgi topladı. 

Mısır Elektrik ve Yenilenebilir Enerji Bakanı Mohamed Shaker Al-Marqaby ile Ticaret ve Endüstri Bakanı Ahmed Samir’in katılımları ile açılan EGYPT HVAC-R Expo 2024 Fuarı’nda, T.C. Ticaret Bakanlığı Kahire Ticaret Müşaviri Hakan Atay da katılımcı Türk firmaları ziyaret ederek Mısır pazarı ve ticari ilişkiler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) milli katılımı kapsamında fuarda yer alan 16 Türk firmasından biri olan AirBy’ın standı, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

AirBy‘ın standını ziyaret eden katılımcılar, firmanın uzman ekibiyle birebir görüşme ve ürünler hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldu.

AirBy Genel Müdürü Tolga Baydar, fuar katılımıyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: “EGYPT HVAC-R Expo, HVAC-R sektöründe faaliyet gösteren uluslararası firmaları, tedarikçileri, distribütörleri ve profesyonelleri bir araya getirdi. Fuar, sektördeki en son gelişmeleri takip etmek, iş bağlantıları kurmak ve yeni pazarlara açılmak isteyen firmalar için önemli bir platform sağlarken, yeni ürünlerimizi ve çözümlerimizi uluslararası arenada tanıtmak için mükemmel bir fırsat sundu. Ziyaretçilerimizin yoğun ilgisi ve olumlu geri bildirimleri bizleri çok mutlu etti. Orta Doğu ve Afrika pazarındaki varlığımızı güçlendirme yolunda önemli adımlar attık. AirBy’ın fuara katılımı, firmanın sektördeki yenilikçi cihaz üreticisi kimliğini pekiştirirken, müşterilerine en iyi çözümleri sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi. “

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram