AGON’dan Yüksek Tavanlı Mekanlar İçin EFFI İklimlendirme Panelleri

Gelişen teknolojiler, kullanıcıların spesifik ihtiyaçları ve artan çevre bilinci; ısıtma – soğutma sistemlerinde farklı trendlerin ortaya çıkmasına olanak sağlıyor.  

Son yıllarda radyant ısıtma- soğutma sistemleri ve iklimlendirilmiş tavan ve döşeme sistemleri, endüstriyel tesislerden spor salonlarına, büyük ofislerden alışveriş merkezlerine kadar geniş bir kullanım alanında fonksiyonel bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. 

Sulu radyant sistemlerin çok düşük bakım ihtiyacı ve sessizliği kullanıcılara yüksek konforlu bir deneyim sunarken düşük enerji tüketimi ve hassas kontrol ile yüksek ısıtma kapasitelerini karşılayabilmekte. 

AGON’un bu alandaki güçlü partneri EFFI, sulu radyant sistemlerde mühendislik ve Ar-Ge altyapısı, Avrupa Birliği akreditasyonlu laboratuvarlarda test edilmiş teknik dokümantasyon verileri ve estetik ürün tasarımları ile alanının önde gelen markalardan biri.

Ukrayna’da 2015 yılında üretime başlayan EFFI, yüksek tavanlı binalar için modern, sulu bir ısıtma ve soğutma sistemi olan radyant iklimlendirme panellerini üretmektedir.

Çevre dostu bir firma olarak kaliteye önem veren EFFI’nin ürettiği radyant iklimlendirme panelleri AB yapımı bileşenlerden oluşmaktadır.

EFFI radyant iklimlendirme panellerinin performansı Almanya’nın Stuttgart kentindeki AB sertifikalı laboratuvar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Süpermarketler, okullar, lojistik depolar, fabrikalar, spor salonları, ofisler, araba satış, servis ve yıkama yerleri, otoparkların yanı sıra farklı işletmeler için birçok türde EFFI iklimlendirme panelleri mevcuttur. Örneğin yüzme havuzu veya araba yıkama gibi ıslak hacimler için panelleri olduğu gibi tarımsal projelerde kullanılabilecek özel AGRO versiyonu da bulunmaktadır.

EFFI FERRUM İklimlendirme Panelleri

EFFI FERRUM iklimlendirme panelleri, modern yüksek katlı konut dışı binalar için modern bir su tavanlı ısıtma sistemi olup, Avrupa ülkelerinde 50 yılı aşkın bir süredir yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.

İklimlendirme panelleri yüksek tavanlar için özel olarak tasarlanmıştır ve ısıtma atölyeleri, depolar, spor salonları, süpermarketler, araba bayileri, servis istasyonları ve araba yıkama yerleri, ve otoparklar için ideal bir çözüm sağlamaktadır.

EFFI Cuprum 

EFFI Cuprum standart yüksekliklerde tavanların ısıtma ve soğutması için ideal bir sistemdir. EFFI Cuprum, ısıtma sistemi, soğutma sistemi ve odanın tavanını birleştirir. Modüller herhangi bir asma tavana kolaylıkla entegre edilebilir.

Tüm yıl boyunca konforlu bir iklim yaratmak

Tüm yaygın sıcak ve soğuk su sağlayıcılar ile çalışabilen sistem hem ısıtma hem de soğutma modunda konforlu bir sıcaklık yaratıyor.

İç Tasarım Olanakları

Modül boyutları, asma tavanların standart boyutlarına karşılık gelir. Asma tavanı olan her odaya uygulanabilecek sistem, tamamen görünmez olacaktır. EFFI Cuprum tavanları RAL standardına göre istenilen renkte olabilir.

Üstün Konfor

EFFI Cuprum tavanlar cereyan, toz hareketi oluşturmayan, konforlu bir sıcaklık oluşturmanıza olanak sağlayan sessiz bir sistemdir. Üstelik bakıma da gerek yok.

Enerji Verimliliği

EFFI Cuprum, konvansiyonel ısıtma ve iklimlendirme sistemlerine göre istenilen sıcaklığa ulaşma maliyetini ortalama %30 oranında azaltır.

Isı Pompalarıyla Çalışma

Isıtma modunda sistem, ısı pompalarının yüksek verimli çalışması için ideal koşulları yaratan 35°C sıcaklıktan itibaren çalışır. Soğutma modunda yoğuşmayı önlemek için soğutma suyu sıcaklığı 16°C’den düşük değildir. Aynı zamanda ısı pompalarının veya soğutucuların yüksek verimliliğine de katkıda bulunur.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram