VENTMANN Difüzör Çözümleri AGON Uzmanlığı ile Türkiye’de

Avrupa’nın önde gelen iklimlendirme çözümlerini ülkemizde temsil eden AGON, Litvanya merkezli VENTMANN markasının alçı kompozit malzemeden üretilen çerçevesiz tasarıma sahip yenilikçi difüzör çözümlerini Türkiye pazarına sunmaya başladı.   

VENTMANN’ın özellikle nitelikli konut ve villa projelerine hitap eden, proje gereksinimleri ve debi ihtiyacına göre tek ve çoklu yarık içeren lineer slot difüzörleri, dairesel-kare emiş ve üfleme difüzörleri ve dekoratif menfez çözümleri ile mimari estetik ve difüzörlerin tavan/döşeme ile olan bütünlüğü korurken fonksiyonellik ve konfor üst seviyede sağlanabilmektedir.

Üretim süreçlerinde çevreye olan etkinin minimize edildiği yenilikçi malzeme kullanımı, difüzörlerde ısı köprüsünü, küf ve mantar oluşumu riskini ortadan kaldırmakta, uzun ömürlülük ile projelerinizin sürdürülebilirliğine ve yaşam boyu maliyetine katkı sunmaktadır.

AGON‘un difüzör uzmanlığı ve tecrübesi, her iki firmanın da yenilikçi ortak vizyonu ile birleştiğinde VENTMANN’ın yüksek kalite ve estetik standartlara sahip difüzör ürünlerinin sektörde adından sıkça söz ettireceğini şimdiden görebilmek mümkün.

AGON Kurucu Ortağı ve İş Geliştirme Müdürü Barış Eryayar yaptığı açıklamada “VENTMANN, uzun yıllar iklimlendirme sektörü tecrübesi sahip uzmanlar tarafından performans, kurulum ve estetik açısından modası geçmiş hava difüzörleriyle çalışmaktan bıktıklarına karar vermesiyle kurulmuş bir firma.  Mimarlar ve tasarımcılar için en yüksek estetik gereksinimleri karşılayacak patentli ve yenilikçi çözümlere sahip VENTMANN gerçek anlamda yenilikçi ve modern difüzörler yaratma misyonuyla hareket etmekte. Dolayısıyla, ister ticari alanlar, ister perakende satış birimleri, minimalist evler veya üst düzey konaklama mekanları üzerinde çalışıyor olun, VENTMANN’ın ihtiyaçlarınıza uygun bir çözümü mevcuttur”dedi.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram