Resterm, MCE Mostra Convegno Expocomfort Fuarı’nda Avrupa Standartlarındaki Ürünleri ile Geçer Not Almayı Başardı

HVAC sektörü için üretici ve son kullanıcıya yönelik kanal tipi elektrikli ısıtıcıların üretim ve satışını yapan Resterm Endüstriyel Isıtma Ekipmanları, 12-15 Mart tarihlerinde Fiera Milano’da düzenlenen 43.MCE – Mostra Convegno Expocomfort Fuarı’na katıldı.

11. salon S37 nolu standında 4 gün boyunca ürünlerini sergileyen firma, özellikle Avrupalı ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.

Pandemi sonrasında gelenekselleşen Mart dönemine ilk kez geri dönen ve eskiden olduğu gibi başta Avrupa olmak üzere yoğun katılımın olduğu MCE Mostra Convegno Expocomfort Fuarı’na ilk defa katılan Resterm Endüstriyel Isıtma Ekipmanları, standındaki ürünlerin çeşitliliği ve kalitesinin yanı sıra teslimat süresi ile de ziyaretçiler akıllarında izler bıraktı.

Resterm yetkilileri MCE Mostra Convegno Expocomfort Fuarı katılımı ile ilgili aşağıdaki değerlendirmeleri paylaştılar. 

“Firma olarak uzun bir süredir ihracat çalışmalarını sürdürmekteyiz. Ürettiğimiz cihazların kalitesi Avrupa’daki üretici ve kullanıcıların beklentilerini karşılayacak seviyede ve biz de ürünlerimizin kalitesine güveniyoruz. 10 yıldır elektrikli ısıtıcı konusunda Türkiye’de birçok üretici ve kullanıcıya ulaşmaktayız. Resterm markası bölge coğrafyasında artık adı anılan bir konuma geldi, bundan sonra da uluslararası bir oyuncu olma yolunda gereken adımları atmaya devam edeceğiz. Milano fuarı bizim için oldukça olumlu bir deneyim oldu, sadece Avrupa’dan değil farklı coğrafyalardan da ziyaretçiler standımıza gelerek ürünler hakkında detaylı bilgilere sahip oldular. Ürünlerimizin kalitesi ve teslim süresi dikkat çekiciydi. Bu fuar sonrasında kendi içimizde de değerlendirmeler yaparak dünyada Resterm adını daha geniş kitlelere duyurmak adına gereken adımları atacağız. Mliano fuarı ile başlayan yurtdışı pazarlarda yer edinme çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da yoğun olarak devam edecektir. Fuar boyunca standımızı ziyaret eden başta İSİB – İklimlendirme Sanayi İhracatçılar Birliği yönetimine, katılımcı firma ve ziyaretçilere gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram