Pa-Flex Kauçuk, İtalya MCE Mostra Convegno Expocomport 2024 Fuarı’ndaydı

12-15 Mart 2024 tarihlerinde İtalya Milano’da gerçekleştirilen MCE Mostra Convegno Expocomfort 2024 fuarına katılan Pa-Flex, ürün ve hizmetlerini İtalya’da sergileme fırsatı buldu. Üretime başladığı tarihten bu yana, 10 yıldır sürekli olarak yurtiçi ve yurtdışı fuarlara katılım gerçekleştiren Pa-Flex, İtalya’da da yoğun ilgi ile karşılaştı.

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Pa-Flex CEO’su Cafer Basık, şu açıklamalarda bulundu.

Globalleşmekte olan markamız, her geçen gün büyümeye devam ediyor

“Pa-Flex markamız adı altında üretmiş olduğumuz elastomerik kauçuk köpüğü levha ve boru izolasyonlarımızın yanı sıra yardımcı ürünlerimizi de İtalya’da ikinci kez sergileme fırsatı bulduk. İklimlendirme sektörünün en önemli ihracatçılarından biri olan markamızı, hedef pazarlarımızda daha da bilinir hale getirmekteyiz. Avrupa’nın en büyük fuarlarından bir olan MCE Mostra Convegno Expocomfort 2024 Fuarı’nda da ürünlerimizi tanıtma, yeni iş olanakları yaratma ve mevcut satış noktalarımızla buluşma imkanı bulduğumuz için memnunuz.

Dünyanın en önemli konularından biri olan enerji verimliliği, iklimlendirme sektöründe de oldukça önemlidir. Ürünlerimizi kaliteden taviz vermeden, insan sağlığına uygun, montaj sırasında kolay uygulanabilir, iş gücünden tasarruf edilebilen, yangına dayanımı ve mukavemeti yüksek, uluslararası standartlara sahip özellikler ile üretmekteyiz. Sloganımızda da belirttiğimiz gibi “Doğayı, Çevreyi ve Ülkemizi Seviyor, Gelecek İçin Üretiyoruz.”  Pa-Flex Kauçuk olarak dünyadaki prestijli fuar ve organizasyonlarda ülkemizi tekrar temsil edeceğimizi belirtmek isteriz.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram