Marmara Kariyer Fuarı’nda İlham Verici Bir Deneyim

Alarko Carrier, Marmara Kariyer Fuarı’nda gerçekleşen etkinlikte öğrenciler ve genç yeteneklerle bir araya geldi. İş dünyasının yıldızlarıyla dolu bu deneyimde, geleceğin liderleriyle tanışmak ve onları desteklemek adına adım attı.

Alarko Carrier’ın paylaştığı deneyim, yoğun ilgi ve enerjiyle karşılandı. Standa gösterilen büyük ilgi ve katılım, gerçek bir ilham kaynağı oldu. Değerli katılımcılarımızla gerçekleştirilen etkileşimler, gelecekteki işbirliklerinin temelini oluşturdu.

Alarko Carrier; “Etkinliğin başarılı geçmesinde emeği geçen tüm paydaşlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz. Organizasyonu mümkün kılan herkesin katkısı, bizim için çok değerli. İşbirliği içinde geçen bu özel gün, kariyer yolculuğunda önemli adımlar atmak isteyen genç yeteneklerle bir araya gelmemizi sağladı. Her bir katılımcıya, etkinlik boyunca gösterdikleri ilgi ve enerji için teşekkür ediyoruz. Gelecekteki başarılarına olan inancımız tam, birlikte daha büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz!” dedi.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram