Alman RTL Televizyonu, Yeni Stüdyosunu Kampmann “Ultra Allround” ile İklimlendiriyor

Amerikan futbolu Almanya’da hala egzotik, marjinal bir spor olarak hissediliyor. AGF Videoforschung tarafından yapılan bir araştırma, Amerikan futbolunun Alman televizyonlarında en popüler ikinci spor olduğunu gösterdi. Tabii ki aşırı popüler ‘’futbol’’ un oldukça gerisinde; ancak kayakla atlama, hentbol vb. sporlardan ise önde.

RTL televizyonu, bu nedenle 2012’den beri ProSiebenSat.1 tarafından sağlanan NFL’nin Almanya’daki yayın haklarını elinde tutmaya çok daha fazla özen gösterdi. Köln merkezli yayıncı, 2023’te yayın haklarını kazandığından beri Amerikan futbolunu Almanya’da daha da büyütmek için kararlı.

Bu kararlılık doğrultusunda yapılan yatırımlar, gösterişli yayınlar için uygun profesyonel bir zemin sağlayacak yepyeni bir TV stüdyosunu da içeriyor. NFL’nin Almanya’daki yeni yuvası, Köln’deki RTL Yayın Merkezi’nde bulunuyor ve başarılı bir yayın atmosferi için gerekli olan her şeyi sunuyor.

Amerikan tarzı iç mekân, dev LED ekranlar ve çalışanlar ve misafirlerin kendilerini evlerinde hissetmelerini garanti eden geniş, salon tarzı ortamlar. Bu ‘iklimin’ bir parçası olarak Kampmann “Ultra Allround” tavan üniteleri / apareyleri stüdyoyu ısıtmak, soğutmak ve havalandırmak için kullanılıyor.

Agon Mekanik tarafından 2014 yılından beri temsil edilen Kampmann’ın yeni ürünü “Ultra Allround” tavan ünitelerinin şık, modern ve dairesel görünüşleri NFL stüdyosunun ortamına mükemmel uyum sağlıyor. Ancak, onları Köln stüdyosunda görmek için oldukça yukarı bakmanız gerekiyor. ’Ultra sessiz’ çalıştıkları için onları duyabilmek de neredeyse imkânsız.  Aslında tam da bu nedenle buraya monte edildiler.

Isıtma modunda, “Ultra Allround” yüksek bir indüksiyon ile sıcak havayı dik bir doğrultuda yayarak zemin seviyesine uygun yüksekliklere kadar ideal bir iklimlendirme sağlıyor.

Soğutma modunda, “Ultra Allround” hava akış profilini motor üzerinden değiştirerek havayı daha yatay olarak tavan altından boşaltarak yüksek konforda soğutma sağlıyor.

Ultra Allround üniteler Hijyen Yönergesi VDI 6022’ye uygundur.

Bir ısı pompası veya diğer düşük sıcaklık sistemleri ile kullanıma uygundur.

Bu özelliklerle “Ultra Allround“un piyasanın en verimlisi ve tartışmasız en çekicisi olduğunu söylemeye gerek yok.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram