Orient Occident Hotel, Fantilatör PRIME DOOR Hava Perdelerini Tercih Etti

Fantilatör tarafından 2023 yılında üretimine başlanan PRIME DOOR hava perdeleri The Orient Occident Hotel İstanbul’un tercihi oldu.

100 yıllık bir geçmişe sahip olan The Orient Occident Hotel İstanbul, Dış Cephesi, Bakır Teras Kubbesi, tamamı el yapımı mermer sarmal merdiveni, Korkulukları, Ahşap Döner Kapısı ve girişindeki orijinal ahşap Yan Kapısı ile tarihi atmosferini günümüze taşıyan nadir binalar arasındadır.

Binanın giriş kapısında 2 m genişlikte 18 KW Isıtma kapasiteli PMDR 200- E 18 model hava perdesi kullanıldı. 

PRIME DOOR hava perdeleri, etkin tasarım metotlarının kullanılması ve yenilikçi ürün tasarımının getirdiği avantaj sayesinde 17 cm gibi ince bir cihaz yüksekliği ile kapının üzerinde dar yüzeye kolayca montaj yapıldı. 

Sac gövdesi elektrostatik toz boyama prosesi ile kapı ile aynı renkte boyanan PRIME serisinin korozyona ve ısıya karşı dayanımı en yüksek seviyededir. 

Ayarlanabilir üfleme menfezi, oluşan hava bariyerinin ihtiyaç duyulması halinde daha hassas bir açı ile yönlendirilmesini sağlamaktadır. 

Ürünün içerisinde kullanılan yüksek sıcaklığa dayanıklı termoplastik malzemeden imal edilmiş olan 140 mm çapındaki çapraz akışlı (cross flow) fan, yüksek hava debisi ile 5 metreye ulaşan yüksek üfleme mesafesi (montaj yüksekliği) kabiliyetini beraberinde getirmektedir.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram