Mehmet Şahaner, Trane Türkiye ve Hazar Bölgesi Genel Müdürlüğü Görevine Getirildi

Trane, 01 Ocak 2024 tarihinden itibaren Türkiye ve Hazar Bölgeleri Genel Müdürlük görevinin Mehmet Şahaner tarafından icra edileceği duyuruldu. Şahaner 2021 yılından beri Türkiye Satış Lideri olarak görev yapmaktaydı.

Mehmet Şahaner Kimdir?

Mehmet Şahaner, 1986 yılında Ankara’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Ankara’da tamamlayan Şahaner, 2008 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Makina Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2018 yılında Istanbul Bilgi Üniversitesi’nde MBA eğitimini tamamladı. Kariyeri boyunca farklı uluslararası firmalarda, havalandırma ve soğutma sistemleri satış ve pazarlaması konularında çalıştı. 2012 yılında kendi firmasını kuran Şahaner, tünel & metro havalandırma sistemleri projelendirme ve ekipman temini konularında faaliyet gösterdi.

2015 yılında profesyonel kariyerine geri dönme kararı alan Şahaner, Trane Türkiye organizasyonuna Bölge Satış Mühendisi olarak katıldı. Sırasıyla 2018 yılında Marmara Bölge Müdürü, 2021 yılında Türkiye Satış Müdürü olarak görev aldı. Kariyeri boyunca hizmet verdiği sektörün sivil kuruluşlarında da faal bir şekilde yer alan Şahaner, “İSKİD” – İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği’nde – komisyon başkanlığı görevini de sürdürmektedir. Mehmet Şahaner evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. İleri derece İngilizce bilmektedir.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram