Eraco Soğutma Yıllık Değerlendirme Toplantısını Sapanca’da Gerçekleştirdi


Chiller üreticisi Eraco Soğutma, 2013 yılını değerlendirmek ve 2024 yılı hedeflerini belirlemek amacıyla 13-14 Ocak tarihlerinde Elite World Grand Sapanca Otel’de bir kurum içi toplantı gerçekleştirdi.

İki gün süren toplantıya; satış ve pazarlama, Ar-Ge, üretim, planlama, teknik servis, insan kaynakları, bilgi teknolojileri, satınalma departmanlarından 115 personel katıldı.

İnsan Kaynakları Müdürü Güldane Cırık‘ın moderatörlüğündeki toplantıda firmanın Genel Müdürü Burak Eralp ile Satış ve Pazarlama Direktörü Eyüp Taşkın yaptıkları konuşmalarda başarılı geçen bir yıldan dolayı tüm ekibe teşekkür ederek Eraco Soğutma‘nın yeni yıl planlamaları hakkında bilgi verdiler.

Eraco Soğutma Danışmanı Sedat Yiğit yaptığı konuşmada yenilenen “Eraco Üretim Altyapısı”nın gelişmeleri aktardı. Üretim Müdürü Ali Haşil ve sorumlu personel Emre Kalyoncu sunumlarında üretim süreçleri ve yapılan geliştirmeleri anlattılar.

Sunumlar dışında eğlenceli etkinlik ve takım oyunlarının da yer aldığı toplantıda, Eraco Soğutma‘da uzun yıllar göre yapmış çalışanlara plaket ve ödüller verildi. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram