Carrier, Viessmann İklim Çözümlerinin Satın Alımını Tamamladı

Carrier Global Corporation (NYSE: CARR) bugün Viessmann Climate Solutions’ı Viessmann Grubu’ndan satın alma işlemini tamamladığını duyurdu. Bu işlem, Carrier’ın portföy dönüşümünde ileriye doğru atılan bir başka anlamlı adıma işaret ediyor ve şirketin akıllı iklim ve enerji çözümlerindeki küresel liderlik konumunu daha da güçlendiriyor.

Bu kombinasyon, Carrier‘ın mevcut portföyüne, farklılaştırılmış doğrudan kurulumcuya kanal modeline sahip birinci sınıf bir markayı ve 100 yılı aşkın inovasyon ve sürdürülebilirlik geçmişine sahip, yüksek verimli ve yenilenebilir iklim çözümleri sunan lider bir sağlayıcıyı ekliyor. Viessmann Climate Solutions’ın son derece yetenekli 12.000 ekip üyesi, Carrier’ın dünya çapında lider HVAC sağlayıcısı konumunu daha da güçlendirerek, artık Carrier’ı Avrupa’da hızla büyüyen Konut ve Hafif Ticari (RLC) alanında konumlandırıyor. Daha önce Viessmann Climate Solutions’a liderlik eden Thomas Heim, Viessmann Climate Solutions ve Carrier’ın Riello dahil bölgedeki RLC işlerini de içeren Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da Carrier RLC HVAC’ı yönetecek.

Carrier Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su David Gitlin, “Viessmann İklim Çözümleri ile birleşme, bugün sektördeki en kapsamlı ve farklılaştırılmış sürdürülebilir iklim teknolojileri ve hizmetleri paketini yaratıyor” dedi. “Bu işlem, Yangın ve Güvenlik ile Ticari Soğutma iş kollarımızın planlı çıkışlarıyla birlikte, Carrier’ın işini akıllı iklim ve enerji çözümlerinde küresel liderliğe net bir şekilde odaklanan ve görevlendiren daha yüksek büyüme gösteren bir iş koluna dönüştürecek.”

Viessmann Group CEO’su Max Viessmann, derhal geçerli olmak üzere Carrier‘ın Yönetim Kurulu’na katılıyor. Viessmann, “Geleceğe hazır, gerçek anlamda küresel bir iklim şampiyonu yaratmak için Dave ve onun liderlik ekibinin yanı sıra Yönetim Kurulu Direktör arkadaşlarımla yakın işbirliği içinde çalışmayı dört gözle bekliyorum” dedi. “Büyüme fırsatlarını yakalamak ve gelecek nesiller için etkiyi en üst düzeye çıkarmak için mükemmel bir temel oluşturan bu kombinasyon konusunda daha fazla heyecanlı olamazdım.”

Viessmann İklim Çözümleri’nin eklenmesi, Carrier‘ı ev için tüm ısıtma, soğutma, yenilenebilir enerji, solar PV, pil depolama ve enerji yönetimi ihtiyaçlarını karşılayan dijital olarak etkin, ölçeklenebilir, uçtan uca sürdürülebilir iklim ve enerji çözümleri sağlayıcısı olarak konumlandırıyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram