Agon Mekanik’ten Elsteam Buharlı Nemlendiriciler

Agon Mekanik’in nemlendirici ürün grubunda üstlendiği satış temsilciliği, Elsteam 2 yeni ürününü pazara sunuyor. ZEPHYR Elektrotlu Tip Buharlı Nemlendirici ve VEH Kompakt – Dış Ortama Uygun Elektrotlu Buharlı Nemlendiriciler..

Elsteam ZEPHYR Elektrotlu Tip Buharlı Nemlendirici

Standart şebeke suyu ile çalışan, plastik tank içerisine daldırılmış iki veya daha fazla elektrot arasından akım geçirerek suyu kaynatan ZEPHYR elektrot boyler tip buharlı nemlendirici; klima santrali / havalandırma kanalına veya doğrudan mahale uygulanacak buharlı nemlendirme işlemi için kolay uygulanabilir ve uygun maliyetli bir çözümdür. 

ZEPHYR ile standart sunulan iki parçalı, açılabilir ve temizlenebilir buhar silindir yapısı kullanıcılara bakım kolaylığı sağlanırken işletme sarf malzeme giderini en aza indirir. 

Gelişmiş kontrolör ve kullanıcı arayüzü ile programlanabilir, set değeri ayarlanabilir, arıza ve durum bilgileri takip edilebilir. Modbus RTU iletişimi ile tam izlenebilirlik sağlanır. Çalışma parametreleri takip edilebilir, önleyici bakım döngüleri planlanabilir. Tek bir ünite ile çok farklı uygulama şekilleri ve kontrol konseptlerine uyum sağlayabilir. 

metin, saat, dijital saat, sayı, numara içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Buhar silindiri içerisindeki minerallerin tahliye edilmesi ve iletkenlik- akım değişimlerine hızlı reaksiyon gösterebilmesi için su tahliyesi bir drenaj/blöf pompası ile yapılmaktadır. 

SP Drain Pump + mounts, RS

tasarım, duvar, mobilya, iç mekan içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Elsteam VEH Kompakt – Dış Ortama Uygun Elektrotlu Buharlı Nemlendirici

Elektrotlu tip buharlı nemlendirici ürün grubunda benzersiz tasarımı ile öne çıkan VEH serisi; bir klima santrali veya havalandırma kanalına uygulanacak buharlı nemlendirme işlemini SIFIR montaj ayak izi ile gerçekleştirirken, buhar hortumu ve buhar distribütörü ihtiyacını tamamen ortadan kaldırır.

Yatay monte edilen kompakt hidrolik ünite ve buhar jeneratörü, izole nemlendirme hücresinin içerisinde tesis edildiğinden, nemlendiricilerin dış ortama monte edilmesinin gerektiği uygulamalar için ideal bir çözümdür.

Yüksek buhar kapasiteleri gerekli olduğunda, VEH üniteleri yerleşim mesafesi için klima santrali veya havalandırma kanalında zaten mevcut olan absorpsiyon mesafesini / nemlendirme hücresinin yatay uzunluğunu kullanır.  Bu sayede konvansiyonel sistemlere kıyasla uygulamacılar için çok daha düşük adam.saat gereksinimi sunarken işletmecilere ilave mekanik oda / tesisat hacmi kazandırır.

Açılabilir ve temizlenebilir yapıdaki hidrolik ünite bakım kolaylığı sağlarken işletme sarf malzeme giderini en aza indirir.

I* P65 sınıfı kontrol ve güç paneli
* Gelişmiş kontrolör ve kullanıcı arayüzü ile programlanabilir, set değeri ayarlanabilir, arıza ve durum bilgileri takip edilebilir.
* Modbus RTU iletişimi ile tam izlenebilirlik sağlanır.
* Çalışma parametreleri takip edilebilir, önleyici bakım döngüleri planlanabilir. Tek bir ünite ile çok farklı uygulama şekilleri ve kontrol konseptlerine uyum sağlayabilir.

 metin, saat, dijital saat, sayı, numara içeren bir resim

Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Buhar silindiri içerisindeki minerallerin tahliye edilmesi ve iletkenlik- akım değişimlerine hızlı reaksiyon gösterebilmesi için su tahliyesi bir drenaj/blöf pompası ile yapılmaktadır. 

SP Drain Pump + mounts, RS


Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram