Soğutma Sektörünün Sıcak Buluşması

Soğutma sektörünün sıcak buluşması, bu yıl 16 Aralık 2023 tarihinde CVK Park Bosphorus Hotel Hazenfen Lounge’da gerçekleşen Soğutma Sanayi ve İş İnsanları Derneği‘nin düzenlediği 8. Geleneksel Tavla Turnuvası ile renklendi. Üyeler, bu özel etkinlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi ve SOSİAD Başkanı Hayati Can‘ın motive edici konuşmasıyla turnuva başladı.

Turnuvanın bu yılki birincisi, Coldmar Firması’ndan Arif Şen olurken, ikinciliği ise Şenol Soğutma Firması’ndan Şenol Kağıtçı kazandı. Ödüller, SOSİAD Genel Sekreteri Türkay Yıldırım, Sayman Eyüp Çil ve Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Can tarafından takdim edildi. Bu etkinlik, sektördeki başarılı firmaların bir araya gelmesini ve rekabetin dostane bir atmosferde yaşanmasını simgeliyor.

Geleneksel Tavla Turnuvası, her yıl olduğu gibi, üyeler arasındaki sıcak ilişkilerin pekiştiği bir etkinlik olarak ön plana çıktı. Katılımcıların hem iş hem de sosyal açıdan bir araya gelmelerine olanak tanıyan bu turnuva, sektördeki profesyoneller arasında dostluk ve iş birliğini teşvik etmeye devam ediyor. Sosyal etkileşim, güçlü bağlar ve rekabetin kaynaştığı bu etkinlik, Soğutma Sanayi ve İş İnsanları Derneği‘nin üyeleri arasında unutulmaz ve eğlenceli anıların yaşandığı bir platform olarak nitelendiriliyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram