Mekanik Tesisat Müteahhitliği Şantiye Kurulumu – Yönetimi ve Dikkat Edilecek Hususlar Semineri Yapıldı

TTMD Bursa Temsilciliğinin düzenlediği Mekanik Tesisat Müteahhitliği Şantiye Kurulumu – Yönetimi ve Dikkat Edilecek Hususlar konulu seminer 23 Aralık 2023 tarihinde BAOB Bursa Akademik Odalar Birliği’nde gerçekleştirildi.

Suat Gülçimen’in oturum başkanlığında yapılan seminere Baştuğ Çakırcalı, İlhan İçöz ve Zafer Özkeleş konuşmacı olarak katıldı.

Teklif hazırlama, işi alma ve sözleşme imzalama aşamaları ve yönetimi, Şantiye öncesi tüm hazırlıklar (yeri teslim alma, ekip kurulumu, mobilizasyon, konaklama, ilk satın almalar, lojistik vb), Proje & Şantiye Yönetimi (işin başlaması ve yürütülmesi) ve  Şantiye Teslimi olmak üzere 4 ana başlık üzerinden panel şeklinde düzenlenen seminerde konuşmacılar sırayla görüşlerini aktardılar.  

Seminerde büyük şantiye kapsamı, projelendirme, teklif yönetimi, teklif hazırlama, proje yönetimi, üretim planlama, finansal yönetim, hukuki süreç yönetimi, dijitalizasyonun şantiyeye etkisi, ekip yönetimi, maliyeti etkileyen unsurlar, İSG kanunu, risk yönetimi, şantiyelerin teslim süreçleri ve yurt dışında şantiye yönetimi çok sayıda alt başlık ele alındı.

Seminer, katılımcılardan gelen soruların da dahil edilmesiyle söyleşi şeklinde tamamlandı. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram