KARYER Eğitim Kurumlarına Destek Vermeye Devam Ediyor

İSKİD, İSİB, SOSİAD, ESSİAD ve son olarak Kasım ayında mütevelli heyeti üyeliğine kabul edildiği ISKAV gibi iklimlendirme sektörünün önde gelen sivil toplum kuruluşlarında aktif rol oynayan KARYER eğitim alanında da desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Sektör çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da önem veren KARYER, geçtiğimiz günlerde Kayalıoğlu Spor Okulu Erkek Futbol ve Kız Basketbol spor faaliyetlerine destek verdi.

Akhisar fabrikasının bulunduğu Kayalıoğlu köyünde, Kayalıoğlu Spor Okulu tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında kız çocuklarına basketbol, erkek çocuklarına futbol eğitimleri verdi.

7 Aralık 2023 tarihinde Ayhan Arı Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği “Kariyer Günleri”ne katılan KARYER yetkilileri, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Bölümü öğrencileri ile bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı.

KARYER pazarlama müdürü Manuel Togaç ve satış mühendisi Volkan Çallıoğlu, katıldıkları ektinlikte, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Bölümü öğrencilerine sektör ve çalışma hayatına yönelik bilgi ve deneyimlerini aktardılar.

KARYER ayrıca ısıtma-soğutma atölyesinde, öğrencilerin ilgi alanlarına yönelik çalışmalarını pratikte daha iyi deneyimlemeleri amacıyla kondenser ve evaporatör ürünleri verdi.

Öğrencilerin teorik bilgilerini cihazlar üzerinde pratik bilgiye dönüştürmelerine önem veren KARYER, öğrencilerin sektöre daha hazır ve etkin bir şekilde katılmalarını da desteklemekte.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram