Kampmann Ultra Allround Isıtma ve Soğutma Hava  Apareyi


Agon Mekanik tarafından 2014 yılından beri temsil edilen Kampmann yeni ürünü Ultra Allround ısıtma ve soğutma hava apareyini pazara sunuyor.

Farklı tasarım ihtiyaçlarını karşılayacak geniş model yelpazesine sahip Kampmann Ultra Allround ısıtma ve soğutma hava apareyi, geniş iç mekanlarda ve 7 metreye kadar yüksekliğin olduğu mahallerde, ısıtma, soğutma ve en zorlu yapılarda havalandırma ihtiyaçlarını karşılayarak mükemmel tasarımı ve  yüksek performansı ile enerji tasarrufu da sağlamakta.

Üretim tesisleri, depolar, ofis binaları, marketler, bölgesel ısıtma, soğutma sistemlerinde geniş sıcaklık aralıklarına ihtiyaç duyulan bağlı yapılar ile buharlı ısıtma sistemli binalarda kullanılan Kampmann Ultra Allround ısıtma ve soğutma hava apareyi, standart tavan/duvar destekleriyle birlikte verilmekte.

Yüksek performasının yanı sıra sağlam ve güçlü dış tasarıma sahip olan Kampmann Ultra Allround ısıtma ve soğutma hava apareyi, ısı pompası ile birleştirildiğinde işletme maliyetlerinden ve emisyonlardan tasarruf etmek için tüm potansiyelini kullanmakta.

Ultra Allround üniteleri, yapılarını, temizlik kolaylığını, bakımını ve bileşenlerini düzenleyen hijyen direktifi VDI 6022 ile uyumludur. KaControl ağlarına veya BACnet, Modbus, LON gibi bina otomasyon sistemlerine kolaylıkla  entegre edimekte.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram