Ekin Endüstriyel’den; Kimyasalların Aktarımında Kullanılan, Tasarruflu, Verimli, Yeni “DORIS Dozaj Pompaları”

Ekin Endüstriyel, tasarruflu ve verimli “DORIS Dozaj Pompaları” ile kimyasalların aktarımında yeni bir çözüm sunuyor. “DORIS Dozaj Pompaları”, asit, klor, sıvı gübre gibi kimyasalların belirli oranlarda aktarılması gereken yerlerde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanıyor. “DORIS Dozaj Pompaları”, üstün performansı, kalitesi, basit tasarımı ve büyük tahrik ünitesi sayesinde stabil çıkışı garanti ederken, yorulma ömrünü uzatarak maliyetleri düşürüyor.

Ekin, AR-GE becerileri ve elektromanyetik tasarım deneyimlerinden yararlanarak, daha küçük hacim ve %30 daha düşük güç kapasitesi ile benzer ürünlerin çıkış kapasitesine ulaşarak yüksek verimlilik sağlıyor. Bu da enerji ve maliyet tasarrufunu beraberinde getiriyor.

Pompaların PTFE malzemeden yapılmış valf yuvası, sıvı temas parçasını genel toleransını daha optimum hale getirerek sızdırmazlığı garanti ederken, kauçuk halka valf yuvasını uzun süreli kullanımdan sonra genleşme ve korozyona karşı koruyor.

Akış kapasitesinde koruma, verimlilikte artış!

“DORIS Dozaj Pompası” yüksek modüllü malzemeden yapılmış pompa başlığı ile tam kimyasal uyumluluk sunuyor. Flaş gazını ve kavitasyonu etkili bir şekilde önlüyor. Ayrıca, sıvı akış prosedürünü optimize ediyor ve sıvı üzerindeki ultra büyük kesme kuvvetini düşürerek pompanın akış kapasitesini koruyarak genel verimliliğini artırıyor.

Tam saf PTFE diyafram, mükemmel tolerans ve uzun hizmet ömrü sağlayarak bakım maliyetini düşürüyor. Pompanın da uzun ömürlü olmasını sağlıyor. Ayrıca Ekin A.Ş. üstün AR-GE çalışmalarıyla, dozlama pompasının diyaframı için kalite ve dayanıklılığı artırıyor.

“DORIS Dozaj Pompası” basit dijital ekran modülü ve net parametre ayarı ile operasyonu kolaylaştırarak zamandan ve maliyetten tasarruf sağlıyor. Esnek iç tasarım, özelleştirmeyi mümkün kılarken, Ekin mühendisleri, kullanıcı taleplerine ve özel valf koşullarına göre çözümler sunuyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram