İmbat, ISK-SODEX İSTANBUL 2023 Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü

İmbat İklimlendirme, ISK-SODEX İSTANBUL 2023 Fuarı’nda İmbat Ar-Ge’sinin geliştirdiği yeni teknolojik cihazları ve bu cihazların dünyada tercih edildiği projeleri sergiledi. 

Fuarda, 2001’den bu yana üretimi ve satışı yapılan hassas kontrollü klimasının yanı sıra veri merkezleri için özel üretilen “In Row” ve  “In Rack” hassas klimaları ile “Rear Door” kapak tipi soğutucu cihazlarını da sergiledi. 

İmbat İklimlendirme’nin; Yargıtay, Downtown Avm, Galataport ve ödüllü YDA binası gibi pek çok referansta tercih edilen su soğutmalı rooftop cihazları, 2021 Sodex fuarında gördüğü yoğun ilgiden ötürü bu fuarda da ziyaretçilere tanıtıldı.

İmbat İklimlendirme‘nin freecooling chiller gruplarında uyguladığı kondenser yapısı da ziyaretçilerin ilgi odağındaydı. Diğer üreticilerden ayrılan yapısıyla freecooling chiller gruplarının %10 verim artışı sağlaması dikkat çekti.

Sergilenen diğer bir ürün de Avrupa pazarında kiralama sektöründe talebi yüksek olan taşınabilir rooftop klima cihazı yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram