Genç TTMD Semineri: “Üretim”

Genç TTMD’nin düzenlediği “Üretim” konulu çevrimiçi seminer 15 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Genç TTMD Üyesi İlhan Güler’in yürüttüğü seminere Taner Yönet konuşmacı olarak katıldı.

Meslek hayatına şantiyelerde çalışarak başladığını ifade eden Taner Yönet, satış, montaj, uygulama ve imalata kadar uzanan kariyer yolculuğundan bahsettikten sonra, sektörde edindiği tecrübeyi çeşitli alanlarda görev aldığı TTMD, ISKAV, İSKİD gibi sivil toplum kuruluşlarında sektöre katkı vererek paylaştığını söyledi.

İklimlendirme sektöründe üretim yapan firmaların çalışması hakkında bilgi veren Yönet, üretim mühendislerinin üstlendiği görevleri, iş alanlarını ve sorumluluklarını anlattıktan sonra üretim alanında çalışacak olan kişilerin sahip olması gereken yetkinliklere değindi: “Üretim alanında çalışacak kişiler ürünü üretme tutkusuna, sabrına sahip olmalıdır. Başlanan üretimin doğru zamanda ve hatasız bitmesinin sağlanması için sistemin korunması ve iyileştirilmesi için gözleme sahip olmalıdır. Bu da büyük dikkat gerektirmektedir.”

Üretim alanındaki mühendislerin çalışma ortamları ve iş geliştirme süreçlerine değinen konuşmacı, üretime yönelik çalışmanın avantaj ve dezavantajlarını aktardı. Katılımcılardan gelen soruların yanıtlandığı son bölümün ardından seminer tamamlandı.

Semineri izlemek için tıklayınız.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram