Agon Mekanik, Kampmann’a Teknik Gezi Düzenledi

2014 yılında havalandırma cihazları tedariği amacıyla faaliyete başlayan, alanının uzman markalarını Türkiye’de temsil eden Agon Mekanik, kurulduğundan bugüne temsilcisi olduğu Kampmann‘a teknik bir gezi düzenledi.

Kasım ayında gerçekleşen teknik gezide Agon Mekanik Genel Müdürü Mehmet Rodop ve İş Geliştirme Müdürü Barış Eryayar ile tasarım ve projecilerden oluşan bir müşteri grubu yer aldı.

Geziye katılanlar, Lingen/Emsland’da bulunan Kampmann genel merkezindeki yeni trendleri ve Ar-Ge merkezinin olanaklarını yakından inceleme fırsatı bulundu.

Uluslararası Projeler Yöneticisi Leo Eckart, Kampmann’ın mevcut çalışmaları ve 2024 yılında pazara sunacakları yenilikler hakkında bilgiler aktardı.

Tamamı tesisat proje firması yöneticileri olan konuklar ile Türkiye ve dünyadaki değişen talepler ve çözümleri üzerine verimli bilgi alışverişi yapıldı.

Gelişmekte olan ısı pompası sistemlerine uygun olarak tasarlanmış olan fanlı konvektörler, fancoil üniteleri, endüstriyel çözümler ve dikkat çeken tasarıma sahip yeni “Ultra Allround” modeli hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı.

Agon Mekanik İş Geliştirme Müdürü Barış Eryayar yaptığı açıklamada, Kampmann genel merkezine yaptıkları bu geziden hem kendilerinin hem de misafirlerinin oldukça memnun kaldıklarını belirtti.

Kampmann ürünlerini 10 yıla yakın bir süredir Türkiye pazarına sundukları, bu süreç içinde pek çok önemli projede Kampmann ürünlerinin tercih edildiğini belirten Eryayar, zaman içinde yeni geziler planladıklarını bildirdi.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram