Verimli Sıcak Su Sistemleri ile Su ve Enerji Tasarrufu Yapın

Grundfos sıcak su sirkülasyon pompaları, tesisatçıların müşterilerine önemli tasarruflar sunmalarını sağlamak için çevre dostu, uygun maliyetli çözümler sunuyor. Son teknolojilerin kullanıldığı ürünler sayesinde, ev kullanıcılarının su ve enerji faturaları azalırken konfor seviyeleri artıyor.

Kendi Kendini Ödeyen Sıcak Su Sistemleri

Çoğu hane her yıl 15.000 ila 20.000 litre arasında su israf ediyor. Bu, 7.500 kişiye tüm gün boyunca temiz içme suyu sağlamaya yetecek kadar büyük bir miktardır.

Bu tür büyük kayıplar ve atıklar çevre için olumsuz koşullar yaratır ve su kaynaklarının verimsiz kullanılmasına sebep olur. Aynı zamanda her gün suyun istenilen sıcaklığa ulaşmasını beklemek, su ve enerji faturalarında büyük tutarlar ödenmesine neden olur.

COMFORT ürün grubu, musluk açıldığı andan itibaren anında sıcak su sağlar. Üstelik akıllı teknoloji sayesinde geleneksel sirkülasyon sistemlerine kıyasla %90’a kadar daha az enerji kullanabilir. COMFORT PM Auto Adapt özelliği sayesinde pompa yalnızca gerektiği zaman çalışarak, hem ısı hem de enerji tasarrufu sağlar. 18 ila 24 ay içerisinde fatura tutarındaki düşüş ile kendi masrafını amorti eden COMFORT ürün grubu, bu özelliği sayesinde minumum su, ısı ve elektrik tüketimi ile maksimum konfor sağlar.

Paslanmaz çelik versiyon ALPHA1 N ve MAGNA1 N, domestik sıcak su sistemleri ve yerden ısıtma sistemleri için güvenilir bir seçimdir. ALPHA1’in kolayca okunan LED ekranı her zaman gerçek tüketimi gösterir.

Kurulum Kolaylığı Sayesinde Tesisatçıların Zamandan Tasarruf Etmesini Sağlar

Kurulum söz konusu olduğunda zaman, nakittir. Yanlış boyutta bir boru veya değiştirilmesi zor bir pompa, tesisatçının zamanını boşa harcayabilir ve sonraki randevuları gecikebilir. Bu genellikle tesisatçıların her ihtimale karşı daha fazla kit ve parça taşımalarına neden olur.

Grundfos pompaları, her ölçüye uygun, değiştirilmeleri hızlı ve kolaydır. COMFORT serisindeki ürünler, ilgili boru bağlantı parçalarıyla birlikte gelir ve hatta rakiplerin sistemleriyle de uyumludur. Bu sebeple daha az hata olur ve yedek parça gibi sorunların yaşanmasını ortadan kaldırır.

Daha fazla Bilgi için lütfen tıklayınız Domestik sıcak su resirkülasyonu | Grundfos

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram