TTMD-MTMD 100.Yıl Cumhuriyet Balosu Yapıldı

Türk Tesisat Mühendisleri Derneği ve Mekanik Tesisat Müteahhitleri Derneği tarafından düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Balosu, Ankara’nın Başkent oluşunun da 100. Yılına denk gelen 13 Ekim 2023 tarihinde Ankara Dafne Restoran’da gerçekleşti.


TTMD Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Gülsu Ulukavak Harputlugil’in sunumunu üstlendiği gecede, ev sahipleri TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Nermin Köroğlu Isın ve MTMD Yönetim Kurulu Başkanı Murat Suiçmez birer açılış konuşması yaptı.

TTMD Başkanı: “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin bağımsızlık ve özgürlük zaferinin 100. Yılını gurur ve mutlulukla kutluyoruz. Cumhuriyetin ilanı ile birlikte, eğitim, ekonomi ve kültür altyapıları sağlam bir şekilde oluşturulmuş, bu sağlam temeller medeniyete doğru gelecek nesilleri aydınlatmıştır. Atatürk reformları Türk Milletine tarihinin en büyük armağanıdır. Atatürkçülük ve Cumhuriyet, Türkiye’nin modern kimliğinin ve yönetim biçiminin temel taşlarıdır. Dileriz ki cumhuriyetimizin nice 100. Yılları kutlansın” dedi.

100. Yıl Balosu’na TTMD’nin kurucularından ve 1 Numaralı Üyesi Akdeniz Hiçsönmez, TTMD ve MTMD Yönetim Kurulu Üyeleri, TTMD geçmiş dönem başkanları Hüseyin Erdem, Bahri Türkmen, Sarven Çilingiroğlu, Prof. Dr. Birol Kılkış ve Meriç Sapçı, Prof. Dr. Sadık Kakaç ve Prof. Dr. Ahmet Arısoy, MMO Genel Başkanı Yunus Yener, TTMD Üyeleri ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Yakın dönemde aramızdan ayrılan Celal Okutan, Rüknettin Küçükçalı, Kevork Çilingiroğlu, Baycan Sunaç, Ömer Köseli, Vural Eroğlu, Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç ve Metin Duruk’un da anıldığı gecede Cumhuriyet’in 100. Yılı anısına hazırlanan pasta Nermin Köroğlu Isın ve Murat Suiçmez tarafından kesildi. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram