Resterm, ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’nda


HVAC sektörü için üretici ve son kullanıcıya yönelik kanal tipi elektrikli ısıtıcıların üretim ve satışını yapan Resterm Endüstriyel Isıtma Ekipmanları, 25-28 Ekim tarihlerinde Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş.’nin düzenleyeceği Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX İSTANBUL’a katılacak.
 
İstanbul Fuar Merkezi 8. salon A06 nolu standıyla fuara katılacak Resterm kuruluşunun 10. yılında geniş ürün yelpazesinde yer alan enerji verimli cihazlarını sergileyecek.

2013 yılında faaliyete başlayan Resterm, dikdörtgen ve yuvarlak tip kanal ısıtıcılar, borulu ve serpantinli rezistans çeşitleri, elektrikli yer konvektörü rezistansları, elektrikli hava apareyleri, ısıtıcı kontrol panoları, emniyet ve otomasyon ekipmanları ile 10 yıldır sektöre hizmet veriyor.

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’nı ziyaret etmek ve 8. Salon A06 nolu Resterm standındaki ürünleri incelemek için ücretsiz kayıt linkine tıklayınız.   

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram