Islak Rotorlu Sirkülasyon Pompalarında Enerji Verimliliği ve Konfor ETNA ECP-F Serisinde

ETNA ECP-F serisi flanş bağlantılı, ıslak rotorlu, frekans kontrollü sirkülasyon pompaları; Avrupa Birliği çevreye duyarlı tasarım (ecodesign(ErP) 2009/125/EC) direktifine uygun olup, konfor ve enerji verimliliğini bir arada sunuyor.

Ürün üzerine entegre frekans kontrol sürücüsü aracılığıyla ΔP-V (fark basınç değişken) ve ΔP-C (fark basınç sabit) çalışma modları ile sistem talebine uygun debi & basınç değişkenliği veya sabit basınç sağlanmaktadır.  ECP serisi sirkülasyon pompaları; bina otomasyon sistemine uygunluk, gece modu ve sabit devirde çalışma özelliklerine de sahip olup, değişken debi & basıncın sağladığı avantajla elektrik giderlerini minimize etmekte, sessiz çalışma ve uzun kullanım ömrü imkanı sağlamaktadır. 

Teknik Özellikler 
Maksimum Debi68 m3/h
Maksimum Basınç18 mSS
Bağlantı ÇapıDN32-DN100
Elektrik Besleme220V-50Hz (Monofaze)
Motor Gücü15-1523 Watt
Enerji Verimliliği (EEI)EEI < 0.23
Malzeme Özellikleri 
Pompa GövdesiDöküm / Paslanmaz / Bronz
Çark (Fan)PES (Yüksek Isıya Dayanımlı Termoplastik)
Pompa MiliTungsten Karbür Alaşımlı Paslanmaz Çelik
RulmanSeramik
MotorYüksek Güçlü, Sabit Mıknatıslı Senkron Motor
  • Konutsal, ticari bina ve proses uygulamaları HVAC sistemlerindeki sıcak, soğuk suyun çevriminde kullanıma uygundur.
  • Geliştirilmiş hidrolik tasarıma sahiptir.
  • 230V-50 Hz elektrik beslemeye uyundur. 
  • Bronz, paslanmaz gövde alternatifi mevcuttur.
  • Akışkan Niteliği: 2C – 110C sıcaklık aralığında temiz, katı partikül içermeyen, agresif olmayan, kristalize olmayan, kimyasal olarak nötr suyla kullanıma uygundur. Sirkülasyon devresi suyuna katılabilecek maksimum glikol oranı %30’dur.

Yeniliklere öncülük eden ETNA , gelişmiş pompa özelliklerini ileri teknoloji ile buluşturarak kaliteli, güvenilir, çevreye duyarlı ve düşük işletme maliyetli ürünlerini sektörün ve son kullanıcıların hizmetine sunmaktadır. 47 yılı aşan üretim ve sektör tecrübesi ile ETNA ürünleri, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde tercih ediliyor ve güvenle kullanılıyor.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram