ISK-SODEX İSTANBUL için Geri Sayım Sürüyor

Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. tarafından 25-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX İSTANBUL için geri sayım sürüyor.

Çeyrek asrı aşkın bir süredir düzenlenen fuar 7 sene aradan sonra eski yerine geri dönüyor. 2018, 2019 ve 2021 yıllarında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı bu sene İstanbul Fuar Merkezi’nde (eski adı ile CNR Expo Fuar Merkezi) 120 bin metrekarelik alanda yüzlerce standlı firmanın katılımı ile gerçekleşecek.

Türkiye ve dünyadan sektör temsilcilerinin ziyaret edeceği ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’nda çevreci, enerji geri kazanımlı ve yüksek verimli sürdürülebilir ürünlerin ön planda olacak.

Konfrerans Programı, B2B Eşleşme, “Ustalar Ligi ” yarışmasının yanı sıra 4 gün boyunca STK ve firma etkinlikleri ile yoğun bir gündeme sahip olacak ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’nda ziyaretçilerin kullanımına özel Mobil Fuar Uygulaması aktif olacak.

Fuarı ziyaret edeceklerin Taksim, Marmaray (Yeşilyurt Durağı), İstanbul Havalimanı’ndan rahat bir ulaşım sağlayabilmesi için ücretsiz servis hizmeti de olacak.

ISKAV, DOSİDER, İSKİD, İZODER, TTMD, POMSAD, SOSİAD, ESSİAD, MTMD ve KBSB tarafından desteklenen ISK-SODEX İSTANBUL Fuarı’na ücretsiz giriş bileti almak için tıklayın.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram