İmbat, Aquatherm Taşkent Fuarı’na Katıldı

İmbat, 4-6 Ekim  2023’te Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Uzexpocentre Uluslararası Fuar Merkezi’nde  gerçekleştirilen Aquatherm Taşkent Fuarı’nda ürünlerini ve yeniliklerini Özbekistan iklimlendirme sektörü ile buluşturdu.

Standında hassas klima cihazlarını sergileyen İmbat, gelişmekte olan Özbekistan iklimlendirme faaliyet gösteren ziyaretçilere inovatif  ürünleri hakkında bilgiler aktardı.

Hali hazırda Özbekistan pazarında bir çok prestijli projede İmbat markalı ürünler yer almakta ve markaya aşina yatırımcılarla ilişkiler devam ediyor.

Özbekistan ‘da İmbat referanslarından bazıları ;

Özbekistan’ın en güçlü sektörü olan tekstil sektöründe 20 seneden fazladır  İmbat marka hassas klima cihazları  fabrikaların laboratuvarlarında başarı ile kullanılmaktadır. İmbat Özbekistan tekstil sektörü referanslarından bazıları  şöyledir; 

Giltex, Absolyut,Asia Textile,Zeromax Inteks Tekstil ,Surxon Sıfat Tekstil ,JW Wood Decor Production LLC ,Paxtakor Sayora Favorası, Sherobod Tekstil ,Surhonteks Tekstil ,Shomanay Eco ,Surhon Amudor ,Kantex, Uchkurhan ,Khantex Nishan Tekstil ,Xatırcı Tekstil ,Pesh Tex Tekstil.

Özbekistan’ın en büyük ve ünlü cafe&bakery markası olan SAFİA’nın üretim alanlarının iklimlendirilmesi 16 adet İmbat doğalgaz ısıtmalı rooftop klima cihazları ile yapılmaktadır.

Taşkent ‘in en büyük retaurantlarından olan Lağman House‘un iklimlendirmesinde İmbat doğalgaz ısıtmalı rooftop klima cihazları tercih edilmiştir.

Semerkant COCA COLA Fabrikası’nın üretim alanının iklimlendirmesinde İmbat rooftop klima cihazları tercih edilmiştir.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram