Fantilatör, Yeni Ürünleriyle ISK-SODEX’te


Tasarım ve teknolojiyi bünyesinde barındıran, yenilikçi ürün yelpazesi ile Fantilatör Havalandırma ve İklimlendirme Sistemleri A.Ş., 25-28 Ekim tarihlerinde düzenlenecek ISK-SODEX İstanbul Fuarı’nda yerini alacak.

Fantilatör, 2018 yılından beri ısıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe uzun yıllardır deneyimli yönetim kadrosu, genç ve dinamik ekibi ile müşterilerine, ticari ve endüstriyel projelerde en iyi hizmet ve ürünleri sunarak, doğru ürün seçimi, tedariği ve satış sonrası hizmetlerinde de müşterilerine destek sağlamakta.

Proje satışlarının yanı sıra başta “www.fantilator.com” e-ticaret sitesi olmak üzere, tüm büyük e-ticaret platformlarındaki pazar yeri mağazalarında ürünlerini son kullanıcılar ile buluşturuyor.

Türkiye’nin önemli projelerinde Bosch, Flexiva, LG, Baluberg, Alfa Laval, ATC gibi alanının lider markalarıyla da yer alan Fantilatör, AR-GE çalışmaları sonucu pazara ilk kez sunacağı, yerli ve kendi üretimi “Fantilatör Prime Serisi Hava Perdeleri”ni ve kendi markasıyla Almanya’da üretilen fanlarını ilk defa ISK-SODEX İstanbul Fuarı’nda sergileyecek.

Fantilatör Fan ürün gamında, kanal tipi, çatı tipi ve hücreli tip fanlar olarak üç ana grupta sektörün ihtiyacına sunulacak. AC ve EC motor alternatifleriyle, yüksek verimli ve çevre dostu geniş ürün gamı ve kontrol seçenekleriyle müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Fantilatör, Prime Door serisi kapı üstü hava perdeleri ile 80 cm’den 250 cm’e kadar farklı ölçülerde ve 3-30 kw ısıtıcı kapasitesine kadar her kapıya uygun çözümler sunuyor. Elektrikli ısıtıcılı ve ısıtıcısız olarak iki farklı seçeneğine sahip hava perdelerine yakın zamanda su ve buhar serpantinli seçeneği de ilave edilecek.

2023 yılının ikinci yarısında üretilmeye başlanan Fantilatör hava perdelerini ve fan gruplarını, şirketin temsil ettiği diğer markalar ile birlikte 8. salon, B16 no’lu stantta inceleyebilirsiniz.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram