Carrier’ın “Abound Net Zero Yönetimi”, FacilitiesNet Vizyon Ödülünü Kazandı

FacilitiesNet Vizyon Ödülleri, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kurumsal ve ticari binaların işletme yönetimindeki verimliliğini ve karlılığını arttırmasına katkı sağlayan ürünlerdeki yenilikçiliği ve mükemmelliği onurlandırmayı amaçlıyor.

Carrier‘ın, bina sahipleri ve yöneticilerinin Çevresel, Sosyal ve Yönetişim hedeflerini karşılamaya yardımcı olmak amacıyla, gayrimenkul portföyünde enerji ve karbon performansını ölçmesine, izlemesine, görüntülemesine ve raporlamasına yönelik bir sürdürülebilirlik çözümü olan Abound™ Net Zero Management, analitik ve yönetim yazılımları kategorisinde FacilitiesNet Vizyon Ödülü’nü kazandı.

Carrier Abound ve Dijital Ürünler Genel Müdürü Yasir Qureshi ödül hakkında yaptığı açıklamada; “Vizyon ödülü, gayrimenkul portföyü sahiplerini ve operatörlerini, emisyonları ve enerji tüketimini azaltma çabalarında güçlendirme konusundaki kararlılığımızı bir kez daha doğruluyor. Abound Net Zero Management ile kullanıcılar, portföyleri genelinde enerji kullanım yoğunluğu (EUI) ve kamu hizmeti kullanım yoğunluğu (UUI) karşılaştırmalarına erişim sağlayarak emisyon hedeflerinin yönetimini kolaylaştırabilirler. EUI ve UUI verileri, Net Zero Management’ın Kapsam 1 ve Kapsam 2 sera gazı emisyonlarına ilişkin otomatik hesaplamalarıyla birleştiğinde, bina sahiplerinin ve yöneticilerinin sürdürülebilirlik hedeflerine yönelik ilerlemeyi takip ederken bilinçli kararlar almasına olanak tanıyor” dedi.

Abound™ Net Zero Management, beşincisi düzenlenen FacilitiesNet Vizyon Ödülleri’nde değerlendirmeye sunulan 200 ürün arasında ödül aldı.

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram