BVN Yeniliklerini ve İş Ortaklığını Duyurdu

BVN İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Yaşar Bahçivan: “Geliştirdiğimiz yenilikçi ve kaliteli ürünlerimiz sayesinde endüstriyel fan sektöründe lider bir konuma ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

Türkiye’nin en büyük fan ve fan motoru ihracatçısı Bahçıvan Elektrik Motor (BVN) ISK-Sodex İstanbul 2023 Fuarı’na her fuarda olduğu gibi yine yeniliklerini sunduğu standıyla katıldı. İki yılda bir düzenlenen ISK Sodex İstanbul Fuarı’nda Türkiye’nin en büyük fan ve fan motoru ihracatçısı BVN, her fuarda olduğu gibi yine yeniliklerini duyurdu. ISK Sodex İstanbul fuarının ikinci günü 4. Salon 12. Numaralı stantta düzenlediği basın toplantısıyla, iklimlendirme sektörüne sunduğu EC motor teknolojisi, Soğutma Fanları serisinin son halkası SF 910 Soğutma Fanı, Isıtma ve soğutma teknolojisine sahip, taze havalı Isı geri Kazanım Cihazı BGK-HP ve BVN-Fergas İş Ortaklığı’nı duyurdu. 

Basın toplantısına İSİB Başkanı Mehmet Şanal, TOBB İklimlendirme Meclisi Başkanı Zeki Poyraz, SOSİAD Başkanı Hayati Can, Fergas CEO’su Cesare Manenti, İTÜ Öğretim Üyesi Tahsin Engin ve BVN İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Mehmet Yaşar Bahçivan katıldılar. 

BVN yeşil ve dijital dönüşüme yatırım yapıyor

BVN İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Yaşar Bahçivan, basın toplantısında yaptığı açıklamada; “1990 yılından bu yana BVN, sürekli bir büyüme ve gelişme göstererek global arenada etkin bir oyuncu haline gelmiştir. Değerlerine bağlı ve köklü bir geçmişi olan BVN, iş hayatında sürdürülebilirliğin önemine inanan, bu inanca paralel olarak kurumsal dönüşüm konusunda sürekli iyileştirme ile iş süreçlerini optimize eden bir şirkettir. Gelecekte var olabilmemizin olmazsa olmazlarından yeşil ve dijital dönüşüme yaptığımız yatırımlar, şirketimizin çevresel ve operasyonel sürdürülebilirliğini garanti altına alırken ürün ve hizmet kalitemizi artırarak rekabet gücümüzü de artırmaktadır.” 

Yatırımlarımız global pazarda rekabet gücümüzü artıracak

“50.000 m2 alanda, 500’ün üzerinde çalışanı ile birlikte inovatif ürünler üreten BVN Ailesi, dünyanın 90 ülkesine ihracat yapmaktadır. Geliştirdiğimiz yenilikçi ve kaliteli ürünlerimiz sayesinde endüstriyel fan sektöründe lider bir konuma ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu yıl yatırımını yaptığımız yüksek teknolojili, robotik otomasyon kabiliyetine sahip yeni üretim makine parkurumuzu ve yalın üretim hatlarımızı, hem uluslararası standartları hem de inovasyon ve kalite beklentilerini üst seviyede karşılamak üzere tasarladık. Bu yatırımlar, üstün performanslı fan motorlarımızı daha verimli ve yüksek adetlerde üretebilmemize olanak sağlayacak, bu sayede global pazarda rekabet gücümüzü artıracaktır.” açıklamasında bulundu.

BVN-FERGAS iş ortaklığı

BVN, Avrupa’nın önde gelen İsveçli fan ve havalandırma sistemleri üreticisi FERGAS’la iş ortaklığını, Fergas CEO’su Cesare Manenti’nin de katıldığı toplantı ile duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan BVN İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Mehmet Yaşar Bahçivan, “Bu stratejik iş birliği, ülkemize yapılacak yeni yatırımlarla birlikte hizmet kalitemizi daha da artırarak, müşterilerimize daha üstün, yenilikçi ve verimli çözümler sunmamıza olanak tanıyacaktır. Daha çok teknoloji, daha çok istihdam ve daha çok çeşit sağlayarak sektördeki pozisyonumuzu güçlendirecek ve dünyadaki pazar payımızı artırmamızı sağlayacaktır.” dedi.

FERGAS CEO’SU Manenti: “BVN ile aile gibiyiz”

BVN ile Fergas’ın 20 yılı aşkın bir süredir birlikte iş yaptığını söyleyen Fergas Ceo’su Cesare Manenti’de toplantıda yaptığı konuşmasında; “BVN ile iş ortaklığımızı daha da geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni oluşturacağımız yapı sayesinde tüm dünyadaki Pazar payımız daha da arttıracağımıza inanıyor, bunun için sabırsızlanıyoruz.” dedi. 

EC Motor Teknolojisi 

Enerji verimliliğini ve performansı önemli ölçüde artıran, yüksek verimli, EC motorlu aksiyel ve radyal fanlar, entegre kontrol edilebilir motor özellikleri sayesinde, enerji tasarrufu sağlayarak genişleyen ürün çeşitliliği talebini karşılıyor. Operasyonel esnekliği artırarak, karbon ayak izimizi azaltmamızı sağlıyor. Artan enerji verimliliği ve çevresel sürdürülebilirlik regülasyonlarına cevap veren bu teknoloji, aynı zamanda sektör standartlarını yeniden belirleyecek bir yenilik sunmaktadır.

SF 910 Soğutma Fanı

Üfleyici ve emici tipleri ile SF soğutma fanları çeşitli uygulamalarında yüksek performansta, düşük ses seviyesiyle ve uzun süre bakım gerektirmeyecek şekilde çalışmak için tasarlanırlar. Hız kontrol cihazları ile devir ayarlanabilir olan SF Soğutma fanlarının pervaneleri, boyutlarına göre en ideal açıda imal edilmiş olup maksimum performans sağlanması için üretiliyorlar. Soğutma sektörünün ihtiyacı olan tüm çapları Türkiye’de sadece BVNtarafından üretilen soğutma fanlarının son ve en büyük çapa sahip ürünü SF 910 ile soğutma fanları serisi tamamlanmış oldu. 

Oyun Değiştirici Ürün: BGK-HP

Konut ve iş yeri havalandırmaları için özel olarak tasarlanmış BGK-HP, yüksek verimli ısı pompası ve ısı reküperatörü entegrasyonu sayesinde, enerji verimliliğinde yeni bir standardı temsil etmektedir. Mevsimsel verim değeri 4 katsayısının üzerinde olan bu kompakt cihaz, sadece enerji tasarrufu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda çevre dostu bir çözüm sunarak sürdürülebilir bir yaşamı destekliyor.

BGK-HP, HVAC ekipmanları ile kolayca entegre edilebilen ve esnek uygulama olanakları sunan bir yapıya sahiptir. Bu, cihazın geniş bir uygulama yelpazesi ve farklı ihtiyaç ve beklentilere hızla adapte olabilme kapasitesi anlamına gelmektedir. Havalandırma sektöründe yeni bir konsept BGK-HP serisi, global pazarda iddialı bir pozisyona sahip ve oyun değiştirici niteliktedir. Enerji verimliliği, performansı ve çevre dostu özellikleri ile sektör standartlarını yükselten, yenilikçi, verimli ve sürdürülebilir çözümler sunuyor. 

Please follow and like us:
Pin Share
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram